Privacy-verklaring

Wie zijn we?

Ons website-adres is: https://www.klokkenluidersgildezwolle.nl. Het is het adres van de Stichting ‘Zwols Klokkenluidersgilde St. Michaël’.

Contact

Om contact op te nemen is alleen een emailadres beschikbaar, namelijk dat van de secretaris van het gilde en van de webmaster. De secretaris zal een bericht zonodig doorsturen naar de PR-functionaris, de voorzitter of de penningmeester. De gegevens in de mailwisseling worden niet bewaard en worden uitsluitend gebruikt om goed op het bericht te kunnen reageren.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren.

Analytics

Er wordt – anoniem – bijgehouden hoeveel bezoekers de site dagelijks bekijken. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot een specifieke bezoeker.

Hoe we de data beveiligen

De site is goed (via SSL) beveiligd: de informatie wordt versleuteld verstuurd (te zien aan het slotje in de balk en aan de ‘s’ in het adres: https://). Hierdoor kunnen gegevens van bezoekers niet door derden worden onderschept. De website voldoet aan de verplichting van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) om de gegevens van de bezoekers te beveiligen.